Okna
Moderna tehnologija v stilu vašega doma
Panoramske stene
Življenje z jasnim razgledom
Vhodna vrata
Izraz stila in individualnosti
Zimski vrtovi
Več prostora, več svobode, več kvalitete bivanja
Notranja vrata
Italijanska notranja vrata s stilom
Garažna vrata
Varna in kvalitetna garažna vrata Hörmann
Domov>Okna>PVC-ALU>Top 90 KAB

Okna iz plastike in aluminija Top 90 KAB

Največji prihranki energije, največja izbira barv

Zahtevate okna, ki zagotavljajo izjemno toplotno izolacijo in so hkrati privlačna na pogled? Sistem Top 90 ponuja optimalno kombinacijo oblike in funkcionalnosti.

Z visokokakovostnimi toplotnoizolacijskimi stekli so okna Top 90 naša najboljša plastična okna z zunanjo aluminijasto oblogo KAB. S tem zagotavljajo odlično toplotno izolacijo in visoko energetsko učinkovitost.

Zahvaljujoč kombinaciji dveh materialov so naša energetsko varčna okna še boljša. Še večja izbira barv, izboljšana stabilnost in preprostejša nega. To so okna Top 90 KAB. Aluminijaste okrasne obloge lahko pri tem po želji izberete v klasično poševno prirezani obliki ali obliki z ostrimi robovi.

Različne izvedbe okovij in vrste kril pri tem omogočajo izpolnjevanje ter upoštevanje vsakršnih vaših individualnih želja. Skriti tečaji pa zagotavljajo še lahkotnejši videz.

Dodatna vrednost za vas: izjemen prihranek energije in občutno izboljšano bivalno udobje.

Top 90 Step-line KAB

Odlična toplotna izolacija in velika paleta barv v kombinaciji s trpežno aluminijasto površino: naše okno Step-line, ki bo vašemu objektu dalo svojevrsten značaj, je na voljo kot različica KAB-C s poševno prirezanimi linijami ali kot različica KAB-N z izrazitim videzom.

Toplotna izolativnost:

Uw up to 0,75 W/m²K
Zvočna izolativnost:

Rw up to 45 dB

Top 90 Nova-line KAB

Naša najgospodarnejša rešitev s sistemom KAB: krila brez vidnega okvirja v vaš prostor prepuščajo več svetlobe. Zahvaljujoč aluminijastemu ohišju je okno še bolj robustno, preprostejše za vzdrževanje in še izraziteje prilagojeno posamezniku.

Toplotna izolativnost:

Uw up to 0,78 W/m²K
Zvočna izolativnost:

Rw up to 42 dB

Top 90 Nova-line Plus KAB

Vedno individualna rešitev: okna Top 90 Nova-line Plus KAB vam ponujajo največjo oblikovalsko svobodo. Z vrhunsko toplotno izolacijo in neomejenim razgledom. Tukaj lahko emajliran premaz, barvo in strukturo aluminiju ter privlačne linije plastičnih elementov odlično prilagodite svojemu bivalnemu prostoru.

Toplotna izolativnost:

Uw up to 0,73 W/m²K
Zvočna izolativnost:

Rw up to 44 dB

Top 90 Twin-line Classic KAB

Sodobna tehnologija oken, združena s klasičnimi linijami. Vgrajena senčila in žaluzije so zaščiteni pred umazanijo, vetrom in vremenskimi vplivi. Ta različica okenskih kril KAB se seveda prav tako ponaša z zelo dobro zvočno izolacijo in široko paleto barv.

Toplotna izolativnost:

Uw up to 0,80 W/m²K
Zvočna izolativnost:

Rw up to 47 dB

Top 90 Twin-line Nova KAB

Krila brez vidnega okvirja zagotavljajo sodoben videz. Žaluzije ali pliseji so vgrajeni med okenska stekla ter tako zaščiteni pred umazanijo in vremenskimi vplivi. Zahvaljujoč oblogi iz aluminija okenska krila Twin-line skoraj ne zahtevajo nege.

Toplotna izolativnost:

Uw up to 0,83 W/m²K
Zvočna izolativnost:

Rw up to 44 dB
Vse pravice pridržane © Termodom d.o.o.
Izvedba - Intuitiva