Okna
Moderna tehnologija v stilu vašega doma
Panoramske stene
Življenje z jasnim razgledom
Vhodna vrata
Izraz stila in individualnosti
Zimski vrtovi
Več prostora, več svobode, več kvalitete bivanja
Notranja vrata
Italijanska notranja vrata s stilom
Garažna vrata
Varna in kvalitetna garažna vrata Hörmann
Domov>Garažna vrata>Navojna garažna vrata

Navojna sekcijska garažna vrata

Navojna - rolo - garažna vrata RollMatic podjetja Hörmann nudijo zares veliko prostora pred garažo in v njej. Pri parkiranju lahko zapeljete avto čisto do garažnih vrat, pri tem pa je tudi področje pod stropom v garaži prosto. Profil rolo garažnih vrat RollMatic je iz zelo kakovostnega, korozijsko zaščitenega aluminija in serijsko opremljen z moderno Hörmann pogonsko tehniko.

Pogon rolo garažnih vrat - Pogon je nameščen izven konzole. Rolo garažna vrata RollMatic se pomikajo in ustavijo izredno lahko in tiho, kar ščiti garažna vrata. Notranje tipkalo in osvetlitev garaže sta že vgrajena v ohišju krmiljenja.

Prostorsko varčna konstrukcija rolo vrat - Navojna vrata RollMatic se odpirajo navpično, zato je zanje v garaži potrebnega le malo prostora. Ta konstrukcijski princip nudi kar največ prostora tako v garaži in tudi za parkiranje pred garažo. Področje pod stropom ostane prosto in ga lahko izkoristite za luči ali uporabite kot dodatni skladiščni prostor. Oblika garažne odprtine pri garažnih navojnih vratih ne igra nobene vloge, lahko je pravokotna, poševne oblike ali pa s segmentnim ali polkrožnim lokom.

Montaža rolo vrat pred odprtino - Za garaže z minimalno preklado in/ali minimalnim prostorom za stransko pritrditev so vam na voljo vrata RollMatic tudi kot zunanja navojna vrata za montažo pred garažno odprtino. Zunanja navojna vrata so dobavljena kot celoten paket z optimalno usklajenim pogonom. Ohišje navojne osi, ki obdaja pogon, ga ščiti pred vremenskimi vplivi ali neželenim poseganjem. Za enoten, harmoničen videz sta ohišje navojne osi in vodilo dobavljena v barvi garažnih vrat. Stransko ohišje nateznih vzmeti je pri zunanjih navojnih vratih iz aluminija, opremljeno pa je z okenci za nadzor vzmetnega sistema.

Gladka površina rolo vrat - Drugače kot profili z vodoravnim motivom drugih proizvajalcev deluje gladka površina aluminijastih profilov moderno in istočasno elegantno. Gladka površina se poleg tega še enostavno čisti. Visokokakovosten premaz na zunanji in notranji strani vrat zagotavlja dolgotrajno obstojnost barv in odpornost proti vremenskim vplivom.

Profil rolo vrat s PU trdo peno - Profil vrat je enakomerno zapolnjen s trdo poliuretansko peno, kar zagotavlja miren tek vrat. Zasteklitveni elementi rolo vrat S tem si zagotovite dnevno svetlobo v svoji garaži. Zasteklitveni elementi s plastičnimi stekli so razporejeni po celotni širini profila. Število elementov je odvisno od širine vrat. Vrata lahko imajo največ deset profilov z zasteklitvijo.

Prezračevalne rešetke rolo vrat - Prezračevanje vaše garaže izboljša klimo v prostoru in hkrati preprečuje pojav plesni. Prezračevalne rešetke iz obstojne plastike so razporejene po celotni širini profila. Vrata lahko imajo največ deset profilov s prezračevalnimi rešetkami.

Vse pravice pridržane © Termodom d.o.o.
Izvedba - Intuitiva