Okna
Moderna tehnologija v stilu vašega doma
Panoramske stene
Življenje z jasnim razgledom
Vhodna vrata
Izraz stila in individualnosti
Zimski vrtovi
Več prostora, več svobode, več kvalitete bivanja
Notranja vrata
Italijanska notranja vrata s stilom
Garažna vrata
Varna in kvalitetna garažna vrata Hörmann
Domov>Vhodna vrata>Kolekcija Semiplanar
Finstral Termodom okna

Kolekcija Semiplanar

Izrazit videz v številnih različicah

Pri vratih iz kolekcije Semiplanar je okvir vrat na notranji strani viden ter s svojo vabljivo pravokotno obliko ustvarja privlačno vhodno in izhodno območje.

Na zunanji strani se vrata povsem zlijejo s fasado. Polnilo prekriva vratni okvir in tako ustvarja čudovit homogen videz.

Prefinjene in živahne površine ter privlačni izrezi s steklenim polnilom dajejo prosto pot vaši ustvarjalnosti, kot ste pri izdelkih Finstral že navajeni.

Plastika, aluminij, umetna smola ali steklo: ne glede na to, za kateri videz se boste odločili, naša vrata iz kolekcije Semiplanar vedno izpolnijo visoke standarde na področju toplotne izolacije in varnosti.

Dodana vrednost

Finstralova produktna linija Semiplanar kelokcije

GALANT

Prosojnost in odsevnost

Galant model odlikuje elegantno prepletanje steklenih izrezov in aluminijastih nanosov. Visoko kvalitetni opaži in varnostna stekla zagotovijo toplotno izolacijo, zaščito proti hrupu in varnost.

Na produkte →

ARCHITECT

Neobičajno in izrazito

Manj je več: Architect model opušča z razkošno dekoracijo. Površine iz sintetične smole so odporne na vremenske vplive in imajo organsko oblikovane teksture.

Na produkte →

LIGHT

Lahko in zračno

Prosojnost in lahkost so glavne značilnosti Light serije. Visoko kvalitetne steklene plošče vhodnih vrat ponujajo odlično zaščito proti vlomom.

Na produkte →
Vse pravice pridržane © Termodom d.o.o.
Izvedba - Intuitiva