Okna
Moderna tehnologija v stilu vašega doma
Panoramske stene
Življenje z jasnim razgledom
Vhodna vrata
Izraz stila in individualnosti
Zimski vrtovi
Več prostora, več svobode, več kvalitete bivanja
Notranja vrata
Italijanska notranja vrata s stilom
Garažna vrata
Varna in kvalitetna garažna vrata Hörmann
Domov>Garažna vrata>Dvižna garažna vrata

Dvižna sekcijska garažna vrata

Vse govori v prid originalu: kakovost in varnost, videz in udobje ter domišljena tehnika. Vsaka dvižna garažna vrata Berry združujejo izkušnje več kot 50-letnega tehničnega znanja v izdelavi garažnih vrat. Med raznolikimi motivi boste zagotovo našli idealna garažna vrata za svojo hišo!

Tu ste lahko popolnoma varni- Primer varnostne opreme z visoko stopnjo zaščite pri dvižnih vratih Berry so fleksibilni zaščitni pokrovi nad dvižnimi ročicami oz. vzvodi. Ti pokrovi popolnoma prekrijejo nevarna mesta, s čimer se zmanjša nevarnost zmečkanin ali ukleščenja. Tako visok varnostni standard imajo samo dvižna vrata Hörmann.

Večkrat zavarovano - Sistem večkratnega vzmetenja zanesljivo varuje vrata pred padcem. Če se zlomi katera od vzmeti, varujejo vrata pred padcem ostale vzmeti. Pri tem je razdalja med zavoji vzmeti tako minimalna, da so tudi otroški prsti zavarovani pred ukleščenjem.

Udobno zaprto - Specialno oblikovana dvižna ročica pritisne vrata v času zapiranja tesno na podboj. To izključuje vsako režo med vrati in okvirjem. Vrata so na vseh straneh tesno zaprta.

Boljša protivlomna zaščita - Edinstveni zapah z vrtljivim zatikom pri dvižnih vratih Hörmann fiksno pritisne vogale krila vrat na okvir in s tem bistveno varneje zapahne vrata kot običajni paličasti zapahi. Dvigovanje vrat praktično ni mogoče. Z opcijsko dodatno opremo lahko vrata sami zelo enostavno dodatno zapahnete tudi v smeri navzgor.

Individualno udobje upravljanja - Da bi lahko svoja avtomatska sekcijska vrata vedno udobno in enostavno upravljali, vam nudi Hörmann za vse vgradne situacije ustrezno mobilno in stacionarno kakovostno opremo, od mikroročnih oddajnikov, kodnih tipkal in čitalnikov prstnih odtisov do specialnih rešitev, kot je akumulator za upravljanje v sili.

Vse pravice pridržane © Termodom d.o.o.
Izvedba - Intuitiva