Okna
Moderna tehnologija v stilu vašega doma
Panoramske stene
Življenje z jasnim razgledom
Vhodna vrata
Izraz stila in individualnosti
Zimski vrtovi
Več prostora, več svobode, več kvalitete bivanja
Notranja vrata
Italijanska notranja vrata s stilom
Garažna vrata
Varna in kvalitetna garažna vrata Hörmann
Domov>Panoramske stene

Drsna vrata in zastekljene stene

Približajte se naravi – z velikimi steklenimi površinami za svetle in udobne prostore

S svojim programom drsnih vrat in steklenih sten vam ponujamo velike steklene površine z velikodušnim drsnim odpiranjem. Vitke linije pa zagotavljajo eleganten videz. V svoj dom boste tako spustili veliko naravne svetlobe, kar bo trajno izboljšalo vaše bivalno udobje.

Ponujamo štiri različice odpiranja in eno inovativno zastekljeno steno, celotna ponudba pa je prilagojena vašim potrebam. Seveda vsi sistemi zagotavljajo udobno upravljanje, kot ste pri izdelkih Finstral že navajeni.

Obdajte se z novim bivalnim in življenjskim okoljem: z drsnimi vrati in steklenimi stenami Finstral.

Dvižno-drsna vrata

Velike odprtine za neomejeno bivanje: naša dvižno-drsna vrata vam zaradi izjemno nizkega praga zagotavljajo udobno upravljanje in vrhunsko udobje, kljub zelo veliki okenski površini.

Polno zastekljena dvižno-drsna vrata

Še več stekla, še več svetlobe: naša dvižno-drsna vrata Nova in Cristal vas bodo navdušila z zasteklitvijo po celotni površini, ki jo lahko izberete za zunanjo ali notranjo stran.

Odmično-drsna vrata

Odmično-drsna vrata Finstral so na voljo v treh kombinacijah materialov, zagotavljajo pa občutno preprostejše prezračevanje. Seveda vključno z zatesnitvijo po celotnem obodu.

Zložljiva vrata

S pomočjo zložljivega mehanizma bo vaša steklena stena skoraj v celoti izginila. Tako bosta zunanjost in notranjost postala eno.

Zastekljena stena Vista

Navdušeni boste vsi, ki vam razgled na okolico in dnevna svetloba pomenita veliko. Vista proizvajalca Finstral: panoramska stena za sanjsko svetlobo

Vse pravice pridržane © Termodom d.o.o.
Izvedba - Intuitiva