Okna
Moderna tehnologija v stilu vašega doma
Panoramske stene
Življenje z jasnim razgledom
Vhodna vrata
Izraz stila in individualnosti
Zimski vrtovi
Več prostora, več svobode, več kvalitete bivanja
Notranja vrata
Italijanska notranja vrata s stilom
Garažna vrata
Varna in kvalitetna garažna vrata Hörmann
Domov>Okna>Nova gradnja
Finstral nove gradnje

Finstral – zanesljiv partner za vaš novi dom

Najnaprednejša tehnika

Ko se odločite za gradnjo, je izbira pravih vrat in oken ključnega pomena za optimalno funkcionalnost ter trajno udobje vašega novega doma.

Vsi izdelki Finstral so skladni z najnovejšimi tehničnimi dognanji. Izjemna toplotna izolacija in visoki standardi kakovosti, ki jih upoštevamo med proizvodnjo in montažo, bodo poskrbeli, da se bo vaša naložba dolgoročno izplačala.

Naša ponudba obsega okna, drsna in vhodna vrata ter zimske vrtove in fasadne ter strešne zasteklitve. Izdelki Finstral vam s svojimi posebnimi stekli ponujajo raznovrstne rešitve, s katerimi boste poskrbeli za harmoničen videz svojega novega domovanja.

Okno, ki ponuja ogromno

Zaradi odličnih izolacijskih vrednosti in učinkovite posebne zasteklitve so okna Finstral prava izbira.

Poleg tega vam ponujamo še številne dodatke, ki bodo poskrbeli, da bo vaše okno res zagotavljalo vse funkcije, ki jih potrebujete.

Sem spadajo vgradna senčila, npr. pri naših vezanih okenskih krilih Twin-line Classic in Twin-line Nova, vgradna ohišja za roloje ali sodobne žaluzije ter vodoravni in navpični roloji za zaščito pred mrčesom, vse to pa je na voljo celo za velika drsna vrata: in ravno ta vsestranskost v kombinacij z veliko ponudbo lepo oblikovanih izdelkov je tisto, kar odlikuje vaša nova okna.

Vse iz ene roke

Okna, vrata, stekleni prizidki, zaščita pred soncem ali pa zaščita pred radovednimi pogledi: pri nas dobite vse iz ene roke. Tako vam ne bo treba iskati še drugih ponudnikov.

Kompetentno vam bomo svetovali, saj se ponašamo s 45-letnimi izkušnjami in gradbenimi uspehi. Izdelke vam bomo dostavili ob dogovorjenem času, naši usposobljeni monterji pa vam jih bodo vgradili. Celoten postopek bo tako za vas preprostejši, poleg tega pa bo poskrbljeno tudi za skladen videz.

Vsi naši izdelki so namreč barvo usklajeni. Če želite senčila in roloje za zaščito pred mrčesom, vam zagotavljamo ustrezne vgradne rešitve. Tako bo vaša hiša ohranila harmonično celotno podobo.

Popolna oblika

Naj gre za sodobno arhitekturo ali novogradnjo v podeželskem slogu: v naši bogati ponudbi boste zagotovo našli ustrezno linijo izdelkov.

Vsa naša okenska krila so na voljo tudi v različici z ozkimi profili. Zlasti naša okna Nova-line izpolnjujejo zahteve sodobne arhitekture: s svojim krilom, ki je na zunanji strani brez okvirja, poskrbijo za ogromno svetlobe v bivalnih prostorih. Naj vas njihovo minimalistično oblikovanje navduši.

Z našo ponudbo kakovostnih materialov, zanimivih površin in privlačnih barv boste lahko v celoti uresničili svoje predstave o svoji novi hiši. Finstral vam namreč ponuja okna in vrata iz plastike, kombinacije plastike in aluminija ter aluminija. S sistemom Lignatec pa lahko notranjo stran oken oblikujete tudi iz masivnega lesa različnih barv in vzorcev.

Zanesljivo načrtovanje

Gradnja hiše zahteva veliko načrtovanja in koordinacije. V podjetju Finstral vam zagotavljamo, da se bomo držali dobavnih rokov. Tako bomo pripomogli k brezhibnemu poteku vašega gradbenega projekta.

Vendar pa lahko za vas storimo še več: pomagamo vam lahko s koristnimi nasveti, preverjenimi izdelki in certificiranimi montažnimi rešitvami.

Prevzemanje odgovornosti

Pri odstranjevanju zelo obstojnih materialov je treba ravnati odgovorno. Finstral je edini ponudnik oken, vrat in zasteklitev, čigar izdelke je mogoče razstaviti in materiale nato ločiti. To močno olajša poznejšo reciklažo. Odpadke, ki nastanejo med proizvodnjo, že zdaj skoraj v celoti recikliramo.

Tudi naši ISO-certifikati potrjujejo skladnost s standardi energetske optimizacije in okolju prijazno proizvodnjo. Pridržite se nam tudi vi!

Vse pravice pridržane © Termodom d.o.o.
Izvedba - Intuitiva