Okna
Moderna tehnologija v stilu vašega doma
Panoramske stene
Življenje z jasnim razgledom
Vhodna vrata
Izraz stila in individualnosti
Zimski vrtovi
Več prostora, več svobode, več kvalitete bivanja
Notranja vrata
Italijanska notranja vrata s stilom
Garažna vrata
Varna in kvalitetna garažna vrata Hörmann
Domov>Garažna vrata>Fasadna garažna vrata

Fasadna sekcijska garažna vrata

Z novimi aluminijastimi sekcijskimi vrati boste garažna vrata skoraj neopazno vključili v celostno podobo objekta, ki ga projektirate. Fasadna vrata so lahko obdelana z lesom, kovino, keramiko, plastiko in številnimi drugimi materiali. To omogoča neskončne možnosti oblikovanja za resnično unikaten videz garažnih vrat, ki se popolnoma sklada s celotno podobo objekta.

Osnova vrat za kombiniranje z opaženjem fasade predstavljajo Hörmann industrijska sekcijska vrata ALR 40, z aluminijasto konstrukcijo okvirja in PU sendvič polnilom. Industrijska vrata so izredno stabilna in zasnovana za zanesljivo dolgoročno rabo.

Pred vgradnjo je treba vsaka vrata posebej individualno skrbno načrtovati. Še posebno pozornost je treba posvetiti debelini opaženja (največ 46 mm), pri čemer se mora upoštevati teža na m2, vnaprej določeni meri reže med elementi (min. 20 mm) in višini dobavljivih vratnih lamel. Po vgradnji postanejo vaša garažna vrata integrirani del fasade.

Fasadna vrata je možno upravljati ročno, vendar se v praksi pogosteje uporabljajo kot avtomatska vrata z električnim pogonom. Na tak način se izognemo kljukam in ročajem na zunanji strani. Poleg tega so fasadna vrata v večini primerov težja od povprečnih garažnih vrat.

Fasadna vrata lahko oblečete z različnimi fasadnimi elementi.

Vse pravice pridržane © Termodom d.o.o.
Izvedba - Intuitiva