Okna
Moderna tehnologija v stilu vašega doma
Panoramske stene
Življenje z jasnim razgledom
Vhodna vrata
Izraz stila in individualnosti
Zimski vrtovi
Več prostora, več svobode, več kvalitete bivanja
Notranja vrata
Italijanska notranja vrata s stilom
Garažna vrata
Varna in kvalitetna garažna vrata Hörmann
Domov>Podjetje
Finstral nove gradnje

TermodomZ vami že 24 let.

Odlikujejo nas prijaznost, prilagodljivost s široko ponudbo, pripravljenost delati in osebna zavzetost za vsako posamezno stranko.

V vseh teh letih poslovanja smo dosegli visok nivo kakovosti s ponudbo celovitih rešitev za vašo stanovanjsko hišo ali poslovni objekt. Skupaj lahko poiščemo kar najboljšo rešitev za novogradnje, renovacijo stavbe ali stanovanja.

 

Termodom d.o.o.

Perovo 30, 1241 Kamnik
(Zemljevid)

tel: 01 / 831 00 90
fax: 01 / 831 00 95

info@termodom.si

Skupaj smo rastli in se razvijali s podjetjem Finstral

Odlikujejo jih izjemna kakovost pri izdelavi PVC oken, vrat in zimskih vrtov. Pomen detajlov, številne tehnološke inovacije, poudarek na oblikovanju in skrb za ekologijo so razlogi za dolgoročno in uspešno sodelovanje s podjetjem, ki sodi med vodilne ponudnike tovrstne opreme v Evropi. Finstral nam lahko zagotavlja sprejemljive dobavne roke, saj proizvaja profile, izolacijska stekla in okovja v okviru lastne dejavnosti z obsežnimi proizvodnimi kapacitetami na različnih lokacijah po srednji in zahodni Evropi.

Držimo se usmeritve podjetja Finstral v široko in raznoliko ponudbo oken, vrat in zimskih vrtov, ki polepšajo bivalni prostor ter ga naredijo prijetnejšega in udobnejšega. V vseh teh letih sodelovanja je postala tudi zelo naša, ki smo ji dodali osebno noto in dostopnost, kar je tudi osnova našega sodelovanja.

Termodom d.o.o.

Smo razmeroma mlad team, usmerjen v delovne izzive in se neprestano razvijamo skladno s potrebami in razvojem trga. Vedno skušamo biti korak pred drugimi ponudniki. Na ta način lahko nudimo tako enostavne kot visoko specializirane storitve za najzahtevnejše izvedbe. Odlikuje nas cetrifikat za montažo.

ID št. za DDV: SI65232925
Matična številka: 5579716
Transakcijski račun: 0231 2001 8378 890 pri NLB
Osnovni kapital: 12.519,00 EUR

Vse pravice pridržane © Termodom d.o.o.
Izvedba - Intuitiva