Okna
Moderna tehnologija v stilu vašega doma
Panoramske stene
Življenje z jasnim razgledom
Vhodna vrata
Izraz stila in individualnosti
Zimski vrtovi
Več prostora, več svobode, več kvalitete bivanja
Notranja vrata
Italijanska notranja vrata s stilom
Garažna vrata
Varna in kvalitetna garažna vrata Hörmann
Domov>Novice>Prilagodljive rešitve iz Finstrala izpolnjujejo vse vrste gradbenih zahtev

Prilagodljive rešitve iz Finstrala izpolnjujejo vse vrste gradbenih zahtev

Certificirano kakovostno stavbno pohištvo za vse vrste objektov.

  • Prilagodljive rešitve iz Finstrala izpolnjujejo vse vrste gradbenih zahtev
  • Prilagodljive rešitve iz Finstrala izpolnjujejo vse vrste gradbenih zahtev
  • Prilagodljive rešitve iz Finstrala izpolnjujejo vse vrste gradbenih zahtev
  • Prilagodljive rešitve iz Finstrala izpolnjujejo vse vrste gradbenih zahtev
  • Prilagodljive rešitve iz Finstrala izpolnjujejo vse vrste gradbenih zahtev
  • Prilagodljive rešitve iz Finstrala izpolnjujejo vse vrste gradbenih zahtev

Finstral južnotirolsko podjetje je znano po široki paleti stavbnega pohištva – oken, vrat, panoramskih sten in zimskih vrtov. Vsi izdelki iz Finstrala so rezultat najsodobnejših tehničnih študij. Prilagodljive rešitve pa izpolnjujejo tudi najzahtevnejše gradbene zahteve. 

Vedno individualno oblikovanje. 

Finstral nudi vse več izbire in možnosti pri oblikovanju. Nešteto vrst oken, panoramskih sten in ostalih zasteklitev iz aluminija, lesa, PVC-ja in inovativnega materiala ForRes, v kombinaciji s široko paleto dodatnih funkcij. Vse skupaj tako obsega kar 1,3 milijarde možnih kombinacij.


Vedno PVC jedro.

Izdelki Finstral imajo v jedru PVC, ki je daleč najbolj trajnosten material za gradnjo oken. Glavne prednosti PVC-ja so:

  • popolna izolativnost, saj ni dober prevodnik za razliko od aluminija.
  • Dolgotrajnost in vzdržljivost, medtem ko se les sčasoma obrabi.
  • Ekološko, saj ga je mogoče 100 % reciklirati.


Sestava vsakega okna po meri

Finstralov asortima je sposoben zadovoljiti vsako zahtevo. Ni pomembno, ali gre za iskanje idealne rešitve za zamenjavo okvirja ali spektakularnih dvižnih drsnih francoskih vrat, integriranih v stekleno steno. Finstral vedno združuje funkcionalnost in estetiko na najvišji ravni, brez kompromisov. V našem salonu vam predamo strokovne nasvete na podlagi naših dragocenih izkušenj, z predstavljenimi možnostmi in številnimi vzorci bomo sestavili popolno okno glede na vaše potrebe. 



Še več izbire z FIN-Window


FIN-Window je sistem, ki je na novo definiral industrijske standarde in nudi veliko višjo kakovost od PVC oken, ki so na voljo na trgu, predvsem zaradi izredne možnosti prilagajanja. Deset vrst vrat iz PVC-ja in enako število v aluminij-PVC izvedbi, trije okvirji različnih globin in številni oblikovalski detajli zagotavljajo maksimalno svobodo oblikovanja. Zahvaljujoč najtanjšim profilom v svojem razredu in izolacijskim steklom z izjemno prepustnostjo svetlobe, okna prinašajo v prostore več naravne svetlobe.


S posebnim postopkom zbijanja in ekstrudiranja odstranijo mikropore ter ustvarijo posebno gladko površino, ki preprečuje nabiranje prahu. Tako kot vsako okno iz Finstrala, tudi FIN-Window zagotavlja visoko protivlomno zaščito, tudi v standardni izvedbi. Standardno priložena zapirala s štirimi gobastimi zatiči so nameščena za srednjim tesnilom v položaju, ki je od zunaj težko dosegljiv. 


FIN-Vista: Modularna steklena stena, ki osvaja

Rešitev za tiste, ki iščejo največjo preglednost, kar je značilen trend sodobne arhitekture. FIN-Vista predstavlja alternativo tradicionalnim pokončnim in prečnim sistemom. Steklena stena FIN-Vista deluje kot modularni sistem. Navdušuje z elegantnim dizajnom, pestro izbiro barv in materialov, optimalnimi vrednostmi izolacije in maksimalno enostavno montažo. V stekleno steno je mogoče integrirati tudi vse vrste odpiranja, od oken do majhnih vrat, tako pri drsnih kot zložljivih vratih. 


Za velike steklene površine: dvižna vrata FIN-Slide 

Dvižno drsna francoska vrata FIN-Slide v različici Nova-line in Cristal, kjer steklo postane absolutni protagonist. Različica, ki je bila prej možna samo za okna, je sedaj na voljo tudi za drsna vrata. Kombinacija Nova-line in Cristal daje pravo estetiko v celoti z zunanje in notranje strani. Zdi se, da so drsna vrata v celoti izdelana iz stekla in v prostorih zagotavljajo veliko svetlosti. 



Vse pravice pridržane © Termodom d.o.o.
Izvedba - Intuitiva