Okna
Moderna tehnologija v stilu vašega doma
Panoramske stene
Življenje z jasnim razgledom
Vhodna vrata
Izraz stila in individualnosti
Zimski vrtovi
Več prostora, več svobode, več kvalitete bivanja
Notranja vrata
Italijanska notranja vrata s stilom
Garažna vrata
Varna in kvalitetna garažna vrata Hörmann
Domov>E-revija>Prednosti novih oken

Prednosti novih oken

Kaj zmorejo sodobna okna Finstral

  • Prednosti novih oken
  • Prednosti novih oken
  • Prednosti novih oken
  • Prednosti novih oken

Ali ste vedeli, da je približno 50 odstotkov vseh oken v Evropi starih več kot 20 let in zato ne izpolnjujejo več zahtev glede kakovosti in varnosti?

Sodobna okna zagotavljajo številne prednosti – od energetske učinkovitosti do zvočne izolacije. Gre za investicijo, ki bo trajala desetletja in vam prinašala pravo udobje bivanja ter prihranke pri energiji. 


Vedno izolativno.

Približno 20 odstotkov ogrevalne energije se izgubi skozi slabo izolirana okna. Finstralova okna s plastičnim jedrom imajo veliko prednost: plastika izjemno dobro izolira, zato nudijo odlično toplotno izolacijo. Poleg tega so okna serijsko opremljena s toplotnoizolacijskimi stekli. To zagotavlja pozimi optimalne vrednosti toplotne izolacije, poleti pa učinkovito toploto zaščito. Vedno tiho.

Hrup je druga največja grožnja javnemu zdravju, kar se premalokrat zavedamo (podatek Svetovne zdravstvene organizacije). Sodobna okna Finstral s plastičnim jedrom ponujajo veliko boljšo zvočno izolacijo, saj se tesneje zapirajo. Poleg tega se je kakovost okenskega stekla bistveno izboljšala. Posebna zvočno izolirana stekla zagotavljajo, da je v notranjosti vedno tiho, tudi pri zelo hrupnem zunanjemu okolju. To pa varuje tudi vaše zdravje. 


Vedno varno.

Več kot 80 odstotkov vseh vlomilcev vstopi skozi neustrezno zavarovana okna. Sodobna okna Finstral s plastičnim jedrom nudijo zanesljivo protivlomno zaščito. Okna so serijsko opremljena z zanesljivimi profili, kakovostnim okovjem in posebni vijaki, ki onemogočajo nepridipravom hitro in enostavno snetje krila od okvirja s pomočjo izvijača, kar velja za najpogostejši način vloma. Višji razredi protivlomne zaščite z dodatnim varnostnim okovjem in zaklepnimi deli pa še dodatno otežijo vlom.


Vedno estetsko. 

Okna Finstral so barvno obstojna, enostavna za nego in izjemno vzdržljiva. Površino, ne glede na to, ali je izdelana iz visokokakovostne reliefne plastike ali prevlečena z aluminijem – je potrebno le očistiti in ne izdatno obdelati. Pestra izbira barv in površin pa vam daje popolno svobodo izbire glede na vaše želje in videz objekta. 


In kaj zmorejo vaša okna?

Ugotovite kako tesna, tiha, varna in estetska so v resnici. Vprašajte nas za nasvet pri izbiri vaših novih sodobnih oken ali se naročite za termin obiska v našem razstavnem salonu na info@termodom.si ali 041 619 658, kjer se boste lahko sami prepričali o vseh prednostih oken Finstral:  


Vse pravice pridržane © Termodom d.o.o.
Izvedba - Intuitiva