Okna
Moderna tehnologija v stilu vašega doma
Panoramske stene
Življenje z jasnim razgledom
Vhodna vrata
Izraz stila in individualnosti
Zimski vrtovi
Več prostora, več svobode, več kvalitete bivanja
Notranja vrata
Italijanska notranja vrata s stilom
Garažna vrata
Varna in kvalitetna garažna vrata Hörmann
Domov>E-revija>Celoletni zimski vrt

Celoletni zimski vrt

Več prostora. Več življenja.

  • Celoletni zimski vrt
  • Celoletni zimski vrt
  • Celoletni zimski vrt
  • Celoletni zimski vrt
  • Celoletni zimski vrt
  • Celoletni zimski vrt
  • Celoletni zimski vrt
  • Celoletni zimski vrt

Zimski vrt je lahko nujno potreben dodaten prostor, ki ga potrebujemo za bivanje, ali pa prostor za uživanje ob pogledu na okolico. Vsak zimski vrt je zgodba zase, saj je dopolnitev in obogatitev obstoječega objekta.

Pri Finstralu zimske vrtove imenujejo kar 'Ever Gardens', saj jih je mogoče uporabljati vse leto. Konstrukcija je tako optimalno izolirana, da pridobite popoln dodatni bivalni prostor. Ne glede na to ali zunaj sneži ali sije sonce. Finstral okna razvija in izdeluje že več kot 50 let, zimske vrtove pa več kot 30 let. Kot je že znano, pri Finstralu imajo najvišje standarde, saj preprosto vse naredijo sami, od razvoja in proizvodnje, do montaže. Zimski vrtovi iz Finstrala so zato še posebej vzdržljivi.


Vedno prijetna klima v prostoru.

Večina zimskih vrtov je t.i. hladnih zimskih vrtov in je zato prijetno v njih le pri blagih temeparaturah. Po drugi strani pa je zimski vrt iz Finstrala tako dobro izoliran, da ga resnično lahko uporabljate kot popoln bivalni prostor vse leto. To zagotavljajo toplotnoizolacijska stekla in zahvaljujoč plastičnemu jedru v profilu, odlično izolirana okvirna in strešna konstrukcija. Če načrtujete pametno, lahko zimski vrt uporabite celo kot varovalni prostor hiše in tako prihranite dodatne stroške pri ogrevanju.


Dvojna svoboda oblikovanja.

Bela satinirana plastika znotraj in olivno siv aluminij zunaj? Seveda, zakaj pa ne. Material za notranjost in zunanjost zimskega vrta lahko kombinirate po svojem okusu. Za zunanjost vedno uporabljamo visokokakovsten prevlečen aluminij, ker je posebej odporen na vremenske vplive. Ponuja veliko mero svobode oblikovanja z 230 barvami, površinskimi učinki in lesnimi strukturami. V notranjosti so vam na izbiro štirje različni materiali: plastika, aluminij, les in ForRes. Ni pomembno, katero različico izberete, ker v podjetju Finstral večino proizvedemo sami, lahko vedno zagotovimo najvišjo kakovost.


Vedno v tvojem stilu.

Zimski vrt prinaša zunanjo okolico v notranjost, obenem pa zagotavlja zanesljivo zaščito pred mrazom, vetrom in hrupom – ne glede na to, katero različico izberete:

  • Classic je tradicionalnega sloga in še posebej vsestranski, tako da tudi konstrukcije za vogalom hiše niso težava.
  • Penta ponuja najožje okvirje in največje steklene površine na trgu.
  • Cubo prepriča z enako ozkim okvirjem in energetsko učinkovito ravno streho.

In če vse premične elemente, kot so drsna vrata, francoska vrata ali dvižna strešna okna, opremite z našimi popolnoma steklenimi krili Nova-line, lahko naši ozki okvirji na zunanji strani celo popolnoma izginejo.


Strokovna montaža

Zahvaljujoč več kot 30-letnim izkušnjam pri montaži zimskih vrtov vedno vemo, kaj storiti, tudi v zapletenih primerih. Konstrukcije v celoti preveri Inštitut za okensko tehniko Rosenheim (ift), tako da je na koncu vse resnično stabilno in tesno. Poleg tega se vsi ljudje, ki sodelujejo pri montaži, redno izobražujejo. Ker samo popolna namestitev spremeni zimski vrt v popolno izoliran celoletni zimski vrt.


Vedno tukaj za vas.

Če razmišljate o zimskem vrtu za sodobno zunanjost in notranjost vašega doma? Tu smo za vas. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali uresničiti vaše želje z izdelki Finstral.



Vse pravice pridržane © Termodom d.o.o.
Izvedba - Intuitiva