Okna
Moderna tehnologija v stilu vašega doma
Panoramske stene
Življenje z jasnim razgledom
Vhodna vrata
Izraz stila in individualnosti
Zimski vrtovi
Več prostora, več svobode, več kvalitete bivanja
Notranja vrata
Italijanska notranja vrata s stilom
Garažna vrata
Varna in kvalitetna garažna vrata Hörmann
Domov>E-revija>Okna in vrata v videzu stekla

Okna in vrata v videzu stekla

Veliko stekla. Čim manj okvirjev.

  • Okna in vrata v videzu stekla
  • Okna in vrata v videzu stekla
  • Okna in vrata v videzu stekla
  • Okna in vrata v videzu stekla
  • Okna in vrata v videzu stekla
  • Okna in vrata v videzu stekla
  • Okna in vrata v videzu stekla
  • Okna in vrata v videzu stekla

Okno v celoti iz stekla in brez okvirja? Tudi mi tega (še) ne moremo ponuditi. Toda naše različice oken s steklom, ki pokriva okvir krila - Cristal za notranjost in Nova-line za zunanjost - se zelo približajo tem sanjam. In to brez funkcionalnih kompromisov. Zakaj je to na voljo samo pri Finstralu? Ker skoraj vse naredimo sami. Razvijamo okvirne profile, izdelujemo izolacijska stekla, določimo standarde montaže. Rezultat te interakcije: največja količina stekla, majhen okvir, vedno popolna funkcionalnost.

Vrhunska izolacijska stekla.

Finstral kot eden redkih proizvajalcev oken izdeluje svoja izolacijska stekla iz najboljših stekel, ki so na voljo na trgu - kotno varjena in s toplotno izoliranimi distančniki. Popolna izolacija, največja prepustnost svetlobe, čist videz do zadnje podrobnosti. To je standard pri Finstralu.

Različici oken s steklom, ki pokriva okvir krila - Cristal za notranjost in Nova-line za zunanjost - se zelo približajo videzu popolnoma steklenega okna.


Dizajn po vaših željah.

Finstral ponuja največjo svobodo oblikovanja tudi pri oknih v popolnoma steklenem videzu. Izbirate med različnimi oblikami, materiali in barvami okvirjev. Naša okna s popolnoma steklenim videzom izražajo dodatne poudarke, saj je steklo emajlirano v eni od desetih svetlih barv, kjer prekriva okvir. Dvokrilna okna so po naročilu dobavljiva s steklenim okvirjem, tako da se od zunaj ustvari vtis popolnoma neprekinjene steklene površine.

Finstral ponuja največjo svobodo oblikovanja. Naša ponudba ročajev je na voljo za vsa naša okna. Tudi ročaji, ki nimajo rozete.


Vedno vse pod nadzorom.

Okna iz oblikovalske linije Cristal lahko opremite z minimalističnim ročajem, ki sploh nima rozete. Na ta način celotna steklena površina pride še bolj do izraza. Kot celotna naša ponudba ročajev je tudi ročaj brez rozete na voljo za vsa naša okna. Pri Finstralu se vedno vse ujema, tako da svoje okno lahko oblikujete po svojih željah.


Vedno smo tukaj za vas.

Z veseljem vam svetujemo pri izbiri in smo vam na voljo za vsa dodatna vprašanja. Na voljo smo vam na na info@termodom.si ali 041 619 658, kjer se boste lahko sami prepričali o vseh prednostih oken Finstral.


Vse pravice pridržane © Termodom d.o.o.
Izvedba - Intuitiva